“Bij FoodVia laten we zien dat het mogelijk is om als restaurant heerlijke gerechten te maken van lokale ingrediënten.”
Paula is een echte Lupine ambassadeur en kookt super lekkere en verrassende gerechten met onze lokale en biologische lupinebonen.
Mahan Eslami en haar ouders Masood Eslami en Ziba Nillian, zijn met Food of Cultures gestart vanuit de visie om mensen te laten kennismaken de verse en betaalbare gerechten uit de wereldkeuken met een breder sociaal doel.
In Arnhem zijn ze al enorm goed bezig met de lupineboon op de kaart te zetten! Zo ook bij het Openluchtmuseum, waar chef Johan Meurs lupine op de kaart zet met hun bijzondere spread, het "kruidentuintje".
Louis Panken, chef bij cateraar Vitam. Bij Vitam krijgt onze veelzijdige lupineboon een podium bij hum Beans&Bowls concept!
Contact
Lekker Lupine bv
Postbus 348
6700 AH Wageningen
instagram: @LuPien Cuisine & Lekker Lupine
Sitemap
Lupine van Nederlandse bodem, klaar voor de markt! Een project van Ekoboerderij de Lingehof voor Lekker Lupine. Mede mogelijk gemaakt door LNV en de EU. Europees fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.