In Arnhem zijn ze al enorm goed bezig met de lupineboon op de kaart te zetten! Zo ook bij het Openluchtmuseum, waar chef Johan Meurs lupine op de kaart zet met hun bijzondere spread, het "kruidentuintje".
Het Openluchtmuseum met chef Johan Meurs
Van boer tot Bord in Arnhem!
In Arnhem zijn ze al enorm goed bezig met de lupineboon op de kaart te zetten! Zo ook bij het Openluchtmuseum, waar chef Johan Meurs lupine op de kaart zet met hun bijzondere spread, het "kruidentuintje".
De focus? Gezond en duurzaam eten! Zoals Johan zegt: "Wij vinden het belangrijk dat onze gasten gezond eten. Onze kaart is daarom in de basis vegetarisch of plantaardig en vlees staat als 'optie' onder het gerecht."
Johan Meurs zet lupine in een spread op de kaart, en dat is niet zonder reden: "Lupine komt bij ons uit de regio, het wordt verpakt in de regio en het is een keer wat anders!" aldus Johan. Een heerlijk lokaal en verantwoord alternatief dat je echt moet proberen.