David Romo Ramos - executive chef Compass Group
Perfect voor bij de borrel! Deze spreads combineren heel goed met komkommer! We maken er zelf groente- bonbonnetjes van.
Mooi en gezond
David Romo Ramos, chef op het Rabobank hoofdkantoor en Maud van der Velde, community manager van cateraar Compass Group die de catering verzorgen op het Rabobank hoofdkantoor denken voor die locatie graag ‘out of the box’. En lupine past dan prima. “We zijn de beste cateraar met het beste verhaal en het beste broodje.” Door de teler dichter bij de eter te brengen, bijvoorbeeld via samenwerking met regionale leverancier ORegional, kunnen ze Hollandse ingrediënten van 75 km rondom het kantoor halen. “Lupine is vegan en nog lekker ook.” David presenteert een heerlijke bonbon van lupine met een toefje lupinecress. De mensen die in de catering werken moeten er vertrouwd mee raken, stelt David. “Lupine past prima in saladebars, in een spread of op een broodje. Het is helemaal niet zo eng.” Doordat Compass, Rabobank en Lekker Lupine alle drie de BeanDeal hebben getekend, is er een hele mooie start gemaakt om Lupine en Nederlandse peulvruchten in het assortiment op te nemen en de verhalen te vertellen op vele podia. Een volgende stap is dat het ook nog structureel wordt opgenomen.