Gazpacho - Lupine pasta soep

Gazpacho - Lupine pasta soep

Een heerlijke zomerse Gazpacho - koude lupine pasta soep!

Ingrediënten

4 personen:

600 gram rijpe tomaten
2 tenen knoflook
1 komkommer
4 sneetjes brood - casino wit
2 rode paprika's
300 ml tomatensap
2 eetlepels rode wijn azijn

Evt 2 theelepeltjes suiker
Zout en peper naar eigen smaak toevoegen

Voor garnituur: een extra bite en extra voedingswaarde
Lupinebonen (uit pakje/ pot: even afspoelen en klaar voor gebruik)
Lupine pasta van LuPien Cuisine (ca 25 gram per persoon - kook de pasta ca. 6 minuten en spoel af met water)
Zwarte olijven in ringetjes
Cherry tomaatjes doormidden gesneden 

Bereiden & serveren:
Alles in de mixer en lekker gladdraaien, zeven door een zeef, gooi de tomaten pulp dat achterblijf in je zeef niet weg. (Gebruik dit bijvoorbeeld als saus voor een pasta salade, zie voor recept van Kevin ook op deze site).

Voeg de garnituur toe en serveer in diep bord of een groot glas.

Tips:
Goed koud het allerlekkerst op een warme zomer dag.
Het beste is een dag van tevoren maken trekken de smaken goed in. 

Contact

Lekker Lupine bv
Postbus 348
6700 AH Wageningen

verkoop@lekkerlupine.nl

instagram: @LuPien Cuisine & Lekker Lupine

Lupine van Nederlandse bodem, klaar voor de markt! Een project van Ekoboerderij de Lingehof voor Lekker Lupine. Mede mogelijk gemaakt door LNV en de EU. Europees fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.